Menu Close

2017-04-07 18.00 val. Grandiozinis šiauliečių koncertas motinos dienos proga

2017-05-07/ J. Jablonskio g. 16, Šiauliai 78162
Šiaulių Arena

GEGUŽĖS 7 -ĄJĄ 18 VAL. VISUS MIESTIEČIUS IR SVEČIUS KVIEČIAME Į MOTINOS DIENOS PROGAI SKIRTĄ GRANDIOZINĮ ŠIAULIEČIŲ KONCERTĄ!

Šiauliai – muzikalus ir dainingas miestas. Šio užtikrintai skambančio teiginio įrodymui Motinos dienos proga jėgas suvienys visi žymiausi Šiaulių krašto atlikėjai ir specialiai šiauliečiams surengs vienintelį grandiozinį koncertą gegužės 7 –ąją 18 val. Šiaulių arenoje.

Didžiojoje Šiaulių arenos scenoje pasirodys legendinės grupės „Jonis“, „Vairas“, savo klausytojus nuolat naujomis spalvomis džiuginanti „Kitava“, žymus kompozitorius, tekstų autorius ir atlikėjas Laimontas Dinius, šiluma ir nuoširdumu visuomet spinduliuojanti Laura Remeikienė ir jos studija, tikrų šiauliečių gyva legenda vadinamas Virgis Stakėnas, miesto pasididžiavimas berniukų ir jaunuolių choras „Dagilėlis“ bei pripažinimo visoje Lietuvoje sulaukęs aukščiausio kalibro scenos vilkas Gytis Paškevičius.

Susibūrę vieninteliam koncertui, kuris bus dedikuotas miestiečiams atlikėjai džiaugėsi, jog galės prisidėti prie šios idėjos įgyvendinimo ir vos išgirdę šį pasiūlymą skubėjo žvilgelėti į suplanuotų koncertų kalendorių norėdami patvirtinti savo dalyvavimą.

„Tai puiki idėja, todėl džiaugiuosi, kad galėsiu būti šio grandiozinio koncerto dalimi, kurį skirsime būtent Šiaulių krašte su mūsų visų muzika augusiems kraštiečiams. Visus neabejingus Šiauliuose užgimusioms grupėms ir atlikėjams kviečiu prisijungti prie šio išskirtinio renginio ir tapti svarbia jo dalimi“, – ragindamas užpildyti arenos tribūnas kalbėjo L. Dinius.

Renginio vedėjai – Laimontas Dinius ir Rasa Stoškuvienė.

Bilietai:

Ticketmarket.lt

Plačiau:

Siauliuarena.lt

Skip to content